Kiina on myös täynnä ihania hetkiä. Suurinosa niistä hetkistä johtuu ihmisistä, heidän estottomuudesta ja mukavuudesta. Kiinalaiset ovat usein ennakkoluulottomia länsimaalaisia kohtaan, jotain mistä länsimaalaiset joilla on ennakkoluuloja kiinalaisia kohtaan voisivat oppia elämään yksinkertaisempaa ja mukavampaa elämää. Tosiaan, kiinassa ei tykätä ajatella liikaa, ajattelun sijasta puhutaan ja yhdessä ratkotaan. Se on kollektiivin yhteiskunnan hedelmiä mihin kiinassa on valtavan pitkät juuret.

Ongelma joskus koostuu siitä että kaikki mukava tosiaan koostuu tästä sosiaalisesta interaktiosta, suomalaisena joskus tuntuu siltä että haluaisi nauttia vapaa aikaa joillain muullatavoin.

Joskus se pinnallinen mukavuus mitä kaipaa on todella vähissä, ja sitä saa etsiä. No otin sellaisen quest mission tässä yksi päivä ja lähdin etsimään jotain mukavaa tekemistä ihan vaan itekseni. Vaikka rahaa on, niin moni huvi on kovin länkkärimaista ja sitä en todellakaan kaivannut. Saan tarpeekseni euroopassa moisesta!

Mutta mitä löysinkään, tälläisen paikan jonka nimi on Chaoyang Theatre, missä esitetään traditionaalista, kiinalaista, akrobatiia. Siis todella upea näytös ihan Pekingin keskustassa. Chaoyang on kuuluisa alue korkeille lasisille pilvenpiirtäjille, mutta kaiken tämän lomassa muljuaa tälläinen vanha ja viehättävä teatteri.

Näytös on hyvin spektaakkelimainen sellaisella tosi kiinalaisella juustolla höystettynä. Minä ainakin sain kovat naurut huonommissa esityksissä kun taas toiset temput saivat minun henkeni salpaamaan *naurua*. "theatre performance of a lifetime" sanottiin mainoksessa joka sai minut hieman skeptisesti, mutta nähtävästi tämä ei ole turhaan kaikkien turistien suosima paikka. Suosittelen lämpimästi!